Examens

De examens die op de bij ons aangesloten scholen afgenomen worden zijn hier onder te bekijken (klik op het icoontje voor het gewenste examen). Deze examenopdrachten worden bij uw eigen lerares en in uw eigen tempo gemaakt. Het examen zelf wordt landelijk afgenomen door een team van leraressen van Modevakschool Nationaal. Ter informatie staat naast ieder examen de prijs vermeld. Voor het bekijken van onderstaande examenopdrachten dient u in het bezit te zijn van Adobe Acrobat Reader. In het geval u dit programma niet heeft kunt u het het hier geheel gratis downloaden. Klik op het icoontje dat voor het gewenste examen staat om dit in een nieuw venster te openen.

Link naar PDF Kleermakerspraktijkexamen € 105,-
Link naar PDF Costumiere € 115,-
Link naar PDF Apperentie coupeuse € 125,-
Link naar PDF Coupeuse € 135,-
Link naar PDF Haute Couture € 145,-
Link naar PDF Lingerie € 120,-
- Lerares € 170,-
     
Link naar PDF Bijbehorende stof- en materialen kaart  

De examens zijn inclusief koffie/thee en lunch.

U kunt zich voor één van deze examens opgeven middels onderstaand aanvraagformulier. Dit Excalibur Chronograph replica formulier graag uitprinten en ondertekend terugsturen naar het op het formulier vermelde adres 

Link naar PDF Aanvraagformulier voor examens: voor ieder examen dient het inschrijfformulier voor 1 april of 1 november in het bezit te zijn van Modevakschool Nationaal te Schijndel.

 

Andere school?

Bent u afkomstig van een andere modevakschool? Geen probleem; ook coupeuses en/of leraressen met een opleiding van een andere school zijn van harte welkom bij onze school.Informeer via de 'contact' pagina geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.